Verkat Business Ponuda

Odaberite jedno ili kombinaciju Verkat vina
za poseban novogodišnji poklon za Vaše zaposlene 🎁

Spremili smo za Vas posebnu ponudu pojedinačnih vina, kombinacija ili paketa, upakovanih ili ne, sa mašnom i bez, u kesici ili kutiji ili možda cegeru, sa vašom ili našom etiketom, sve po Vašem izboru 🙂 i željama Vaše kompanije.

Pored naših vina nudimo i pomoć pri izboru pravog poklon paketa za Vas, dizajnu personalizovanih etiketa, kao i savete pri uparivanju naših vina sa drugim proizvodima.

U našoj ponudi izdvajamo za Vas jedinstvenu Verkat Malvaziju berbe 2021 koja je ponela Zlatnu medalju na ovogodišnjem BIWC održanom u Atini, kao i srebrnu diplomu na takmičenju malvazija Vinistra u Poreču, zatim naš Verkat Roze 2021, nagradjen Srebrnim odličjem na AIWC održanom u Beču, Grašac beli 2020, nosilac bronzane medalje na Wine Vision by Open Balcan 2022, kao i naša dva premium vina Malvazija Barrique 2021 i Grašac beli 4.0 2021.

Ukoliko ste zainteresovani pište nam na office@vinarijaverkat.com ili nas pozovite na (+381) 63 89 40 316 da zajednički prilagodimo ponudu potrebama Vaše kompanije.

 

 

Verkat
Malvazija Barrique
2021

Lagani dodir hrasta, koji je doprineo aromatici i strukturi vina, je prisutan u idealnoj meri. Vino je zadržalo karakter i tipičnost, ne dozvoljavajući hrastu da preovlada. Na nosu se iskričavo pojavljuju note citrusa u kombinaciji sa notama banana i grafita ukombinovanih sa malo vanile, koja je dar hrastovih duga.

Verkat
Malvazija
2021

Svetložute boje sa aromama zelene jabuke, zrele divlje kruške i kremena. Gastronomsko vino, koje traži dobar zalogaj za kompletno uživanje. 

Verkat
Grašac beli 4.0 2021

Posebna etiketa Grašac beli 4.0 nastala je izuzetnom berbom 2021., četvrtom u našem vinogradu, u kojoj je probran prinos od svega 400 grama po čokotu iznedrio ovo vino koje opravdava velika očekivanja i potencijal sorte Grašac beli.

Verkat Roze 
2021

Roze spravljen od aromatične sorte, Muskat Hamburg. Vino je bakarno nežne boje. Tipičnog muskatnog mirisa, mirisa na cvet ruže, intenzivnog, postojanog  i zavodljivog. 

Verkat
Grašac beli 2020

Vino svetložute boje koje već na mirisu odiše mladošću i svežinom. Dominiraju sveže citrusne arome, pre svega žutog grejpfruta, mineralan miris kamena i arome svežeg kvasnog hleba…